Të rejat e fundit nga UAMD

Lajmet

Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus, për vitin akademik 2023-2024, ka shpallur programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum” për shtetasit e huaj, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet pranë universiteteve publike të Hungarisë. Të gjithë kandidatët duhet të aplikojnë ONLINE në faqen e Fondacionit TEMPUS apply.stipendiumhungaricum.hu deri në datën 15 janar 2022 (afati fundit). PhD_Call_for_Applications_2023_2024Download BA_MA_OTM_Call_for_Applications_2023_2024Download
Read More
Njoftim-per-bursat-viti-akademik-2022-2023Download Formular-aplikimi-bursave-UAMD-2022-2023-NENTOR-1Download Studentët kanë të drejtë të aplikojnë gjatë gjithë vitit, por rekomandohet dorëzimi sa më parë i dokumentave sepse veprimet janë të lidhur me efektet financiare të përfitimit të bursave.
Read More
Njoftim për përfitimin e financimit për studentët e shkëlqyer dhe atyre që ndjekin programe studimi që përbejnë prioritet kombëtar të vitit të parë në vitin akademik 2022-2023. Afati i aplikimit është deri në Janar 2023. NJOFTIM-PER-STUDENTET-E-VITIT-TE-PARE-NE-VITIT-AKADEMIK-2022-5Download
Read More
Vendim i KIZ për hapjen e procesit të aplikimeve për anëtar studentë të Senatit Akademik në Universitetin “Aleksandër Moisiu”. Vendim-KIZ-Nr.13-date-21.11.2022Download
Read More
Të dhëna progresive për periudhën janar-tetor 2022 TABELA-PER-TE-ARDHURAT-DHE-SHPENZIMET-10-MUJORI-2022Download
Read More
1 2 3 4 11

Gjithçka ndodh në UAMD

Këtu do të gjeni të rejat më të fundit rreth universitetit, kërkimit shkencor dhe ndërkombëtarizimit, arritjeve të studentëve dhe stafit, aktivitetet shkencore, sociale, kulturore dhe sportive që zhvillohen, etj.

Të rejat e fundit

Programi Global UGRAD 2023-2024
07/12/2022By
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
Konferenca V Ndërkombëtare e Arsimit dhe Kulturës në Gjuhën e Huaj
06/12/2022By
Promovohet libri “Komunikimi më i ri në sociologjinë politike”
02/12/2022By