UAMD

By

Programi i bursave të Biznesit Gjerman është një iniciativë e përbashkët e Ost-Ausschuss dhe e Ministrisë Federale për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik, i realizuar për herë të parë në vitin 2003. Ky program përfshin këto vende: Kroaci, Serbi, Bosnjë-Hercegovinë, Shqipëri, Mali i Zi, Maqedoni dhe Kosovë. Që nga viti 2007 pjesë e këtij programi janë bërë...
Read More
Në kuadër të aplikimeve nën programin Erasmus+, Komponenti i Rritjes së Kapaciteteve për Arsimin e Lartë (Capacity Building in Higher Education), për vitin 2022, UAMD është shpallur fitues në 4 projekte në cilësinë e partnerit.   Përfshirja në projektet e ndërtimit të kapaciteteve do të shërbejë për trajnimin e stafit dhe studentëve, si dhe do...
Read More
Master Profesional i Përbashkët në “Akuakulturë dhe Peshkim Detar” pranë:Universitetit “Aleksandër Moisiu, Durrës, Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Masteri Profesional i përbashkët është hapur nëpërmjet Urdhërit Nr. 580, datë. 04.10.2022 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, në kuadër të projektit të financuar nga BE “Ngritja e kapaciteteve për Rritjen Blu dhe...
Read More
1700 studentë të universitetit “Aleksandër Moisiu” e patën mbrëmjen e së premtes një nga më të rëndësishmet e jetës së tyre. Pas vite studimesh, ata kurorëzuan mbrëmë ëndrrën e tyre, diplomimin. Rektorja e UAMD-së, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski: Studentët, gjithmonë të parët! Ne ju kemi vënë ju gjithmonë të parët. Kemi dashur të stimulojmë dhe...
Read More
Më datë 29 shtator, Universiteti “Aleksandër Moisiu” pati kënaqësinë të organizonte aktivitetin e çeljes së projekteve të diplomave të dyfishta me institucione të arsimit të lartë të vendeve të BE-së. Konkretisht: Doktoratë në “Shkenca Edukimi” në partneritet me Universitetin Pedagogjik të Krakovës, Poloni; Master Shkencor në “Administrim Publik” në partneritet me Universitetin Côte d’Azur, Nice,...
Read More
Lista për transferimet dhe për programet e dyta të studimit, viti akademik 2022-2023. [SHKARKO]    
Read More
Vendim i Komisionit Institucional Zgjedhor për hapjen e procesit të aplikimeve për përfaqësues të studentëve në Bordin e Administrimit. [SHKARKO] Dokumentacioni
Read More
Të dashur maturantë, Për të shkarkuar listat e plota me ID e kandidatëve fitues klikoni mbi çdo program studimi. Fakulteti i Edukimit (FE UAMD) – Psikologji – Arsim Parashkollor – Arsim Fillor – Kujdestar per moshen e trete – Gjuhe Letersi Anglisht – Gjuhe gjermane dhe angleze – Gjuhe Angleze – Filozofi-Sociologji – Edukator per moshen...
Read More
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës njofton të gjithë të interesuarit për të aplikuar për Master Profesional apo Master i Shkencave se duhet të paraqiten personalisht, ose nëpermjet personit të autorizuar prej tyre, për të dorëzuar dokumentacionin e mëposhtëm pranë sekretarive të fakulteteve përkatëse: Diplomë, ose fotokopje të saj të njësuar me origjinalin, të ciklit të...
Read More
Rektorja e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski, nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Aldo Moro” dhe Qendrën Ndërkombëtare për Studime të Avancuara Agronomike Mesdhetare të Barit (CIHEAM), me qëllim fuqizimin e “Misionit të Tretë” të universiteteve shqiptare. Kjo marrëveshje do të nxisë transferimin e njohurive përtej mjediseve universitare, për të dhënë më...
Read More
1 2