Të rejat e fundit nga UAMD

Lajmet

Sektori i Karrierës dhe Alumnit në Universitetin “Aleksandër Moisiu” zhvilloi një vizitë studimore në Universitetin e Varshavës, Universitetin Politeknik të Varshavës, SGH Warsaw School of Economics dhe Kolegjin e Europës në Natolin. Ky shkëmbim shërbeu për t’u njohur me shërbimet e karrierës në këto universitete, ndarë dhe marrë përvoja për përmirësimin e këtyre shërbimeve. Më konkretisht, vizita u fokusua në: – përdorimin e teknologjisë në fushën e këshillimit në karrierë;...
Read More
Vendimi i KIZ “Për renditjen e kandidatëve për anëtar të Bordit të Administrimit përfaqësues i studentëve në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës”. Vendim-KIZDownload
Read More
Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, në kuadër të programit Erasmus+ KA1, i ofron stafit akademik mundësinë për të zhvilluar një javë mësimdhënie/trajnim në Universitetin Teknik të Rigës në Letoni (https://www.rtu.lv/en). Mobiliteti konsiston në mësimdhënie/trajnim për stafin akademik në gjuhën angleze për një javë (5 ditë) në universitetin pritës. Numri i kuotave: ·         2 (dy) për staf akademik. Fakultetet dhe fushat si më poshtë: ·              Fakulteti i Biznesit ·              Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit ·              Fakulteti i Edukimit, Departamanti i Gjuhëve të...
Read More
Në zbatim të Urdhërit të Rektorit Nr.397, datë 27.09.2022, vendimit të KIZ Nr.7, datë 27.09.2022, për rikujtesë njoftimojmë për zgjedhjet që do të zhvillohen nesër më datë 17.11.2022 për anëtarët e Bordit të Administrimit përfaqësues të studentëve. Kandidojnë: Znj. Ilirjana Nano Z. Dorian Hatibi Z. Aldo Mustafa   Më poshtë gjeni Vendimin e KIZ “Për miratimin e listës së kandidatëve për anëtar të Bordit të Administrimit përfaqësues i studentëve”. VendimKIZ
Read More
1 2 3 4 5 11

Gjithçka ndodh në UAMD

Këtu do të gjeni të rejat më të fundit rreth universitetit, kërkimit shkencor dhe ndërkombëtarizimit, arritjeve të studentëve dhe stafit, aktivitetet shkencore, sociale, kulturore dhe sportive që zhvillohen, etj.

Të rejat e fundit

Programi Global UGRAD 2023-2024
07/12/2022By
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
Konferenca V Ndërkombëtare e Arsimit dhe Kulturës në Gjuhën e Huaj
06/12/2022By
Promovohet libri “Komunikimi më i ri në sociologjinë politike”
02/12/2022By