Lajme

Category

Në Biblioteka UAMD me autorin e librit “Komunikimi më i ri në sociologjinë politike”, Z. Faton Murseli. Ai foli kryesisht mbi shumëllojshmërinë e dimensionit mediatik, komunikimet hibride dhe qasjet më të reja brenda komunikimit politik. Duke iu përgjigjur pyetjeve të studentëve të Shkencave Politike, ai i vlerësoi ata si dëgjues të mirë dhe kuriozë. Faton...
Read More
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
Urdher-nr.523-date-1.12.2022-Shpallja-e-zgjedhjeve-anetar-Komisioni-i-Perhershem-i-dhenies-se-grades-shkencore-DOKTORDownload
Read More
Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus, për vitin akademik 2023-2024, ka shpallur programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum” për shtetasit e huaj, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet pranë universiteteve publike të Hungarisë. Të gjithë kandidatët duhet të aplikojnë ONLINE në faqen e Fondacionit TEMPUS apply.stipendiumhungaricum.hu deri në datën 15 janar 2022 (afati fundit). PhD_Call_for_Applications_2023_2024Download BA_MA_OTM_Call_for_Applications_2023_2024Download
Read More
Njoftim-per-bursat-viti-akademik-2022-2023Download Formular-aplikimi-bursave-UAMD-2022-2023-NENTOR-1Download Studentët kanë të drejtë të aplikojnë gjatë gjithë vitit, por rekomandohet dorëzimi sa më parë i dokumentave sepse veprimet janë të lidhur me efektet financiare të përfitimit të bursave.
Read More
Njoftim për përfitimin e financimit për studentët e shkëlqyer dhe atyre që ndjekin programe studimi që përbejnë prioritet kombëtar të vitit të parë në vitin akademik 2022-2023. Afati i aplikimit është deri në Janar 2023. NJOFTIM-PER-STUDENTET-E-VITIT-TE-PARE-NE-VITIT-AKADEMIK-2022-5Download
Read More
Vendim i KIZ për hapjen e procesit të aplikimeve për anëtar studentë të Senatit Akademik në Universitetin “Aleksandër Moisiu”. Vendim-KIZ-Nr.13-date-21.11.2022Download
Read More
Të dhëna progresive për periudhën janar-tetor 2022 TABELA-PER-TE-ARDHURAT-DHE-SHPENZIMET-10-MUJORI-2022Download
Read More
Sektori i Karrierës dhe Alumnit në Universitetin “Aleksandër Moisiu” zhvilloi një vizitë studimore në Universitetin e Varshavës, Universitetin Politeknik të Varshavës, SGH Warsaw School of Economics dhe Kolegjin e Europës në Natolin. Ky shkëmbim shërbeu për t’u njohur me shërbimet e karrierës në këto universitete, ndarë dhe marrë përvoja për përmirësimin e këtyre shërbimeve. Më...
Read More
Vendimi i KIZ “Për renditjen e kandidatëve për anëtar të Bordit të Administrimit përfaqësues i studentëve në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës”. Vendim-KIZDownload
Read More
1 2 3 6