April 2022

Month

Rektorja e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski dhe Dekani i Fakuletit të Studimeve Profesionale, Prof. As. Dr. Osman Metalla, pritën sot një delegacion nga Zara, Kroaci, kryesuar nga Kryetari i Bashkisë së qytetit z. Branko Dukić. Pjesë e delegacionit ishin edhe z. Anton Dedaj, Konsull Nderi i Shqipërisë në Zarë dhe veprimtar i...
Read More
VALEU-X Partners gathered in Elbasan to attend and animate the third VALEU-X Expert Forum, hosted in Albania by the University Aleksander Xhuvani of Elbasan on 27-29 April 2022. The Expert Forum was an occasion for discussion, to provide more advanced expertise about Virtual Collaborative Learning, digitalization and innovative pedagogical practices, Internationalization at home and Virtual Mobility, for...
Read More