September 2022

Month

Më datë 29 shtator, Universiteti “Aleksandër Moisiu” pati kënaqësinë të organizonte aktivitetin e çeljes së projekteve të diplomave të dyfishta me institucione të arsimit të lartë të vendeve të BE-së. Konkretisht: Doktoratë në “Shkenca Edukimi” në partneritet me Universitetin Pedagogjik të Krakovës, Poloni; Master Shkencor në “Administrim Publik” në partneritet me Universitetin Côte d’Azur, Nice,...
Read More
Lista për transferimet dhe për programet e dyta të studimit, viti akademik 2022-2023. [SHKARKO]    
Read More
Vendim i Komisionit Institucional Zgjedhor për hapjen e procesit të aplikimeve për përfaqësues të studentëve në Bordin e Administrimit. [SHKARKO] Dokumentacioni
Read More
Të dashur maturantë, Për të shkarkuar listat e plota me ID e kandidatëve fitues klikoni mbi çdo program studimi. Fakulteti i Edukimit (FE UAMD) – Psikologji – Arsim Parashkollor – Arsim Fillor – Kujdestar per moshen e trete – Gjuhe Letersi Anglisht – Gjuhe gjermane dhe angleze – Gjuhe Angleze – Filozofi-Sociologji – Edukator per moshen...
Read More
On 19-21 September 2022, members from Albanian universities travelled to Rome for a staff observation visit organised by the VALEU-X project. The observation visit targeted Albanian staff members participating in the VALEU-X project. Participants were the staff members of the Albanian partner university; the winning group of students who participated in the International VCL and up to 2 participants per European partner...
Read More
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës njofton të gjithë të interesuarit për të aplikuar për Master Profesional apo Master i Shkencave se duhet të paraqiten personalisht, ose nëpermjet personit të autorizuar prej tyre, për të dorëzuar dokumentacionin e mëposhtëm pranë sekretarive të fakulteteve përkatëse: Diplomë, ose fotokopje të saj të njësuar me origjinalin, të ciklit të...
Read More