September 2021

Month

Sot në Fakultetin e Edukimit në UAMD është zhvilluar takimi në kuadër të projektit VALEU-X. Dr.Anita Muho, përgjegjëse e Departamentit të Gjuhëve të Huaja pranë Fakultetit të Edukimit, në universitetin “Aleksandër Moisiu” shprehet se ky projekt është i financuar nga fondet e BE dhe projektet Erasmus. VALEU-X  i ofron institucioneve të arsimit të lartë në...
Read More