Të rejat e fundit nga UAMD

Lajmet

Në Biblioteka UAMD me autorin e librit “Komunikimi më i ri në sociologjinë politike”, Z. Faton Murseli. Ai foli kryesisht mbi shumëllojshmërinë e dimensionit mediatik, komunikimet hibride dhe qasjet më të reja brenda komunikimit politik. Duke iu përgjigjur pyetjeve të studentëve të Shkencave Politike, ai i vlerësoi ata si dëgjues të mirë dhe kuriozë. Faton Murseli është Doktor i Shkencave në Sociologjinë Politike dhe pedagog në Universitetin e Tetovës.
Read More
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
Urdher-nr.523-date-1.12.2022-Shpallja-e-zgjedhjeve-anetar-Komisioni-i-Perhershem-i-dhenies-se-grades-shkencore-DOKTORDownload
Read More
Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus, për vitin akademik 2023-2024, ka shpallur programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum” për shtetasit e huaj, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet pranë universiteteve publike të Hungarisë. Të gjithë kandidatët duhet të aplikojnë ONLINE në faqen e Fondacionit TEMPUS apply.stipendiumhungaricum.hu deri në datën 15 janar 2022 (afati fundit). PhD_Call_for_Applications_2023_2024Download BA_MA_OTM_Call_for_Applications_2023_2024Download
Read More
Njoftim-per-bursat-viti-akademik-2022-2023Download Formular-aplikimi-bursave-UAMD-2022-2023-NENTOR-1Download Studentët kanë të drejtë të aplikojnë gjatë gjithë vitit, por rekomandohet dorëzimi sa më parë i dokumentave sepse veprimet janë të lidhur me efektet financiare të përfitimit të bursave.
Read More
1 2 3 11

Gjithçka ndodh në UAMD

Këtu do të gjeni të rejat më të fundit rreth universitetit, kërkimit shkencor dhe ndërkombëtarizimit, arritjeve të studentëve dhe stafit, aktivitetet shkencore, sociale, kulturore dhe sportive që zhvillohen, etj.

Të rejat e fundit

Promovohet libri “Komunikimi më i ri në sociologjinë politike”
02/12/2022By
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
Mbi shpalljen e zgjedhjeve për anëtar të Komisionit të Përhershëm të dhenies së gradës shkencore “Doktor”
01/12/2022By
Mbi shtyrjen e afatit të zgjedhjeve për anëtar student në Senatin Akademik
01/12/2022By