November 22, 2022

Day

Njoftim-per-bursat-viti-akademik-2022-2023Download Formular-aplikimi-bursave-UAMD-2022-2023-NENTOR-1Download Studentët kanë të drejtë të aplikojnë gjatë gjithë vitit, por rekomandohet dorëzimi sa më parë i dokumentave sepse veprimet janë të lidhur me efektet financiare të përfitimit të bursave.
Read More
Njoftim për përfitimin e financimit për studentët e shkëlqyer dhe atyre që ndjekin programe studimi që përbejnë prioritet kombëtar të vitit të parë në vitin akademik 2022-2023. Afati i aplikimit është deri në Janar 2023. NJOFTIM-PER-STUDENTET-E-VITIT-TE-PARE-NE-VITIT-AKADEMIK-2022-5Download
Read More
Vendim i KIZ për hapjen e procesit të aplikimeve për anëtar studentë të Senatit Akademik në Universitetin “Aleksandër Moisiu”. Vendim-KIZ-Nr.13-date-21.11.2022Download
Read More
Të dhëna progresive për periudhën janar-tetor 2022 TABELA-PER-TE-ARDHURAT-DHE-SHPENZIMET-10-MUJORI-2022Download
Read More
Sektori i Karrierës dhe Alumnit në Universitetin “Aleksandër Moisiu” zhvilloi një vizitë studimore në Universitetin e Varshavës, Universitetin Politeknik të Varshavës, SGH Warsaw School of Economics dhe Kolegjin e Europës në Natolin. Ky shkëmbim shërbeu për t’u njohur me shërbimet e karrierës në këto universitete, ndarë dhe marrë përvoja për përmirësimin e këtyre shërbimeve. Më...
Read More