September 25, 2022

Day

Të dashur maturantë, Për të shkarkuar listat e plota me ID e kandidatëve fitues klikoni mbi çdo program studimi. Fakulteti i Edukimit (FE UAMD) – Psikologji – Arsim Parashkollor – Arsim Fillor – Kujdestar per moshen e trete – Gjuhe Letersi Anglisht – Gjuhe gjermane dhe angleze – Gjuhe Angleze – Filozofi-Sociologji – Edukator per moshen...
Read More