Panairi 2 ditor i UAMD-së mbi “Zhvillimin e Programit të Përbashkët Rajonal Master në Mbrojtjen dhe Menaxhimin e Mjedisit Detar – MEP&M”.

Në kuadër të Panairit mbi “Zhvillimin e Programit të Përbashkët Rajonal Master i Shkencave në Mbrojtjen dhe Menaxhimin e Mjedisit Detar – MEP&M”, Fakulteti i Studimeve Profesionale në Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës, ditën e nesërme, 14 Maj, organizon një takim informues për të gjithë studentët e Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës.

Ju mirëpresim nesër në:

⏰ 09.00- 14.00
📍Salla e Konferencave në godinën nr.1 të Kampusit Universitar në Spitallë.

 “UAMD 2-day fair within MEP&M”