Maturantët e Sarandës zgjedhin UAMD!

Ishim sot në Sarandë ku stendën e UAMD-së e vizituan maturantët e Sarandës, Delvinës, Konispolit, Finiqit, Ksamilit dhe Dropullit.
Ata u njohën nga afër me programet e studimit Bachelor si dhe mundësitë për të thelluar më tej studimet në të gjitha ciklet, me diplomat e dyfishta në bashkëpunim me Universitete prestigjioze ndërkombëtare, me tarifat  e studimit dhe mundësitë për përfitimin e bursave.

UAMD fton maturantët e Gjirokastrës, Tepelenës, Libohovës dhe Memaliajt të na vizitojnë nesër, datë 16 Mars, ora 11:00, në Pallatin e Sportit, Gjirokastër 

#UAMD #PërMëTëMirët