Maturantët e Durrësit dhe të Shijakut zgjedhin UAMD 

Maturantët e Durrësit dhe të Shijakut zgjedhin UAMD 
 
Mirëpritëm sot maturantët e Durrësit dhe të Shijakut të cilët treguan interes të jashtëzakonshëm për të vazhduar studimet në Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës. 
 
 Pse duhet që maturantët e Durrësit të zgjedhin UAMD?
 
  • ️ Sepse është Universitet me infrastrukturë moderne, e pajisur me laboratorë bashkëkohorë dhe me një staf cilësor;
  • ️ Ecim me moton që studenti është në qendër të vëmendjes;
  • ️ Ofrohen programe studimi të larmishme, bursa, shkëmbime Erasmus +, këshillim karriere;
  • ️ E ku ka më mirë sesa të zgjedhësh Universitetin në qytetit tënd!
#UAMD #PërMëTëMirët