Bashkëpunim për diploma të dyfishta ndërmjet Departamentit të Shkencave Politike, Uamd dhe Universitetit të Genovës.

 Dekani i Fakulteti i Shkencave Politike Juridike – UAMD  Prof.As.Dr.Andon Kume priti së bashku me një grup pedagogësh të Departamentit të Shkencave Politike, Prof.Agostino Massa, i deleguar prej  Universitetit te Genovës, per te diskutuar mbi bashkëpunimin lidhur me diplomën e dyfishtë në programin e ciklit të parë Bachelor në Shkenca Ndërkombëtare dhe Diplomatike.
 
Në këtë takim u disktuan askpektet teknike dhe plani i zhvillimit të mëtejshëm të këtij programi, i cili do të rrisë ndërkombëtarizimin e programeve të Fakulteti i Shkencave Politike Juridike te Universitetit “Aleksandër Moisiu”. 
AlbanianEnglishItalian