Konferenca Nderkombetare “Sfidat Ekonomike dhe Inovacioni”

Fakulteti I Biznesit hap thirrjen për pjesëmarrje në konferencën e 13-të Ndërkombëtare Shkencore me temë “Sfidat Ekonomike dhe Inovacioni”.

Ftojmë kërkuesit shkencorë të marrin pjesë me kontributin e tyre në fushën e ekonomisë, dhe jo vetëm, të marrin pjesë në këtë event të rëndësishëm të kërkimit shkencor.

Për më shumë info na ndiqni në faqen tonë të webit iscbf.org dhe faqen e UAMD.