Caption aligned here

Blog Full Left Sidebar

Gjithçka ndodh në UAMD

Këtu do të gjeni të rejat më të fundit rreth universitetit, kërkimit shkencor dhe ndërkombëtarizimit, arritjeve të studentëve dhe stafit, aktivitetet shkencore, sociale, kulturore dhe sportive që zhvillohen, etj.

Të rejat e fundit

HAPET APLIKIMI PËR BURSA SHKËMBIMI ERASMUS + INTERNATIONAL CREDIT MOBILITY
26/09/2023By
HAPET APLIKIMI PËR BURSA SHKËMBIMI ERASMUS + INTERNATIONAL CREDIT MOBILITY NË UNIVERSITETIN COTE D`AZUR NË FRANCË 
26/09/2023By
Hapet aplikimi për bursa shkëmbimi studentor Erasmus + International Credit Mobility në Universitetin e Shkencave të Aplikuara “Vidzeme” në Letoni
22/09/2023By