Caption align here

Blog Full Both Sidebar With Frame

Çfarë ndodh në UAMD

Këtu do të gjeni të rejat më të fundit rreth universitetit, kërkimit shkencor dhe ndërkombëtarizimit, arritjet e studentëve dhe stafit, aktivitetet shkencore, sociale, kulturore dhe sportive që zhvillohen, etj.

Të rejat e fundit

HAPET APLIKIMI PËR BURSA SHKËMBIMI ERASMUS + INTERNATIONAL CREDIT MOBILITY
26/09/2023
HAPET APLIKIMI PËR BURSA SHKËMBIMI ERASMUS + INTERNATIONAL CREDIT MOBILITY NË UNIVERSITETIN COTE D`AZUR NË FRANCË 
26/09/2023
Hapet aplikimi për bursa shkëmbimi studentor Erasmus + International Credit Mobility në Universitetin e Shkencave të Aplikuara “Vidzeme” në Letoni
22/09/2023