December 16, 2022

Day

Çelen aplikimet për Shkollën Verore Ndërkombëtare të Grazit “Seggau”, e themeluar për studentë të motivuar për të thelluar të kuptuarit për çështjet evropiane dhe globale. Gjatë Shkollës do të diskutohen proceset e transformimit dhe ndryshimeve demografike që reflektojnë aspekte të identiteteve individuale, sociale, politike, fetare, kulturore, rajonale, ekonomike, etj. 7 ARSYE PËR TË APLIKUAR: Shkollë...
Read More