October 3, 2022

Day

1700 studentë të universitetit “Aleksandër Moisiu” e patën mbrëmjen e së premtes një nga më të rëndësishmet e jetës së tyre. Pas vite studimesh, ata kurorëzuan mbrëmë ëndrrën e tyre, diplomimin. Rektorja e UAMD-së, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski: Studentët, gjithmonë të parët! Ne ju kemi vënë ju gjithmonë të parët. Kemi dashur të stimulojmë dhe...
Read More