July 7, 2022

Day

Rektorja e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski, nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Aldo Moro” dhe Qendrën Ndërkombëtare për Studime të Avancuara Agronomike Mesdhetare të Barit (CIHEAM), me qëllim fuqizimin e “Misionit të Tretë” të universiteteve shqiptare. Kjo marrëveshje do të nxisë transferimin e njohurive përtej mjediseve universitare, për të dhënë më...
Read More