April 28, 2022

Day

Rektorja e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski dhe Dekani i Fakuletit të Studimeve Profesionale, Prof. As. Dr. Osman Metalla, pritën sot një delegacion nga Zara, Kroaci, kryesuar nga Kryetari i Bashkisë së qytetit z. Branko Dukić. Pjesë e delegacionit ishin edhe z. Anton Dedaj, Konsull Nderi i Shqipërisë në Zarë dhe veprimtar i...
Read More