Trajnimi me temë: “Barazia dhe Diversiteti”

U zhvillua ditën e djeshme trajnimi me temë: “Barazia dhe Diversiteti”, nën kujdesin e Qendrës për Kërkim, Zhvillim dhe Ekselencë në bashkëpunim me Qendrën për Edukim në Vazhdim pranë Fakultetit të Edukimit.

Në trajnimin e mbajtur nga lektorja Matilda Likaj me fokus “Prezenca ekzekutive në punë”, morën pjesë stafi akademik dhe administrativ i UAMD-së, të cilët shfaqen interes për temat e trajtuara.