Shkolla e Biznesit dhe Drejtësisë në Berlin hap thirrjen për programin e Shkollës Verore 

Shkolla e Biznesit dhe Drejtësisë në Berlin hap thirrjen për programin e Shkollës Verore (https://www.hwr-berlin.de/en/study/international-study/hwr-berlin-summer-winter-school/)  i cili do të zhvillohet në muajt Qershor dhe Korrik. Përvec programeve  akademike ata ofrojmë dy programe shtesë:

Ky kurs mund të shtohet para të gjithë programeve lëndore (opsionale), duke ofruar një kredit ECTS shtesë.

Afati i përgjithshëm për studentët është data 1 Prill.

Këtu mund të gjeni ofertën e plotë të kursit dhe më shumë detaje: HWR Berlin Summer School 2024 (https://www.hwr-berlin.de/en/study/international-study/hwr-berlin-summer-winter-school/?mtm_campaign=partnerhochschulen) .

Kjo verë ka një aspekt të veçantë kulturor: Gjermania po pret Kampionatin Evropian të UEFA-s në futboll këtë verë dhe qyteti do të jetë edhe më i gjallë gjatë Shkollës Verore 2024 .

 

*Duke aplikuar deri më 8 Mars ju do te kurseni 10% nga tarifat e kursit!

 

Zbuloni në linkun pasardhës (https://www.hwr-berlin.de/en/news/news/news-detail/3922-a-review-of-the-hwr-berlin-winter-school-2024/)  sesi studentët kaluan në Shkollën Dimërore këtë Janar.

Për më shumë pyetje apo informacion shtesë mund të kontaktoni në adresën : summer@hwr-berlin.de