Promovohet libri “Komunikimi më i ri në sociologjinë politike”

Në Biblioteka UAMD me autorin e librit “Komunikimi më i ri në sociologjinë politike”, Z. Faton Murseli.

Ai foli kryesisht mbi shumëllojshmërinë e dimensionit mediatik, komunikimet hibride dhe qasjet më të reja brenda komunikimit politik.

Duke iu përgjigjur pyetjeve të studentëve të Shkencave Politike, ai i vlerësoi ata si dëgjues të mirë dhe kuriozë.

Faton Murseli është Doktor i Shkencave në Sociologjinë Politike dhe pedagog në Universitetin e Tetovës.