Përfundimi i projektit EntrAl

Projekti EntrAl

Sapo përfundoi pilotimi i Kampit të Inovacionit dhe Sipërmarrjes në kuadër të projektit EntrAl.
Studentët pjesëmarres, të ndarë në grupe, prezantuan idetë e tyre të biznesit përballë një jurie të përbërë nga pedagogë dhe përfaqësues të biznesit. Në fund u përzgjodhën tre idetë me të mira.

Aktiviteti u përmbyll me shpërndarjen e certifikatave për të gjithë studentët pjesëmarrës.