Konferenca Studentore “Sfidat globale: Perspektivat e sigurta për të rinjtë si kusht për reduktimin e migracionit”

Fakulteti i Shkencave Politike-Juridike organizon në 12 Prill 2023, Konferencën Studentore “Sfidat globale: Perspektivat e sigurta për të rinjtë si kusht për reduktimin e migracionit”.

Duke vlerёsuar maksimalisht studentin pёr rolin e kontributin e tij te rёndёsishёm nё vijimёsinё e debatit konstruktiv akademik, Fakulteti i Shkencave Politike-Juridike e konsideron kёtё konferencё si njё urё lidhёse tё rёndёsishme tё komunikimit e pёrcjelljes interaktive tё ideve, si dhe zhvillimit tё perspektivave e kёndvёshtrimeve tё pёrbashkёta.

 

Ftojmë  studentët të bëhen pjesë e kësaj Konference duke dërguar një abstrakt të zgjeruar në fshpjstudentconference2023@gmail.com brenda datës 3 Mars 2023.  

Ju mirëpresim!