Dita Ndërkombëtare e Grave në Detari

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Grave në Detari, ditën e enjte, më 16 Maj, Fakulteti i Studimeve Profesionale organizon një aktivitet mbi vendosjen në qendër të vëmendjes të kontributeve të grave në industrinë detare dhe rolin e rëndësishëm që luajnë gratë në përmirësimin e sigurisë si detarë, profesionistë detarë dhe udhëheqëse.

Së bashku, le të nxisim përfshirje më të madhe të grave në formimin e një mjedisi detar më të sigurt për të gjithë.

🗓️ 16 Maj 2024
⏰ 09.00- 14.00
📍Salla e Konferencave në godinën e Currilave.