Anketimit Kombëtar “Nato, Paqja, Siguria dhe Opinioni Publik”

Ditën e premte, datë 01.12.2023, studentët e Departamentit të Shkencave Politike Fakulteti i Shkencave Politike Juridike – UAMD, të udhëhequr nga lektore Dr.Mirela Metushaj, patën kënaqësinë të mësonin rreth rezultateve të Anketimit Kombëtar “Nato, Paqja, Siguria dhe Opinioni Publik”, nga studiuesi i gjeopolitikës Dr.Ledion Krisafi i Instituti Shqiptar për Studimet Ndërkombëtare – AIIS.

Diskutimi me studentët ishte gjithpërfshirës dhe me dëshirën për t’u ritakuar dhe diskutuar për çështje të Luftës dhe Paqes.