June 6, 2016

Day

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in...
Read More
Në 16 maj 2022 u mbyll procesi zgjedhor për Bordin Ekzekutiv të South East European Studies Association (SEESA) në SHBA, prej të cilit, pedagogia e Letërsisë bashkëkohore shqipe dhe të Huaj të shekullit XX në Fakultetin e Edukimit, Prof. Asoc. Dr. Bavjola Shatro u rikonfirmua me mandat të dytë 4-vjeçar si Presidente e SEESA. Kjo...
Read More
Studentët e Fakultetit të Shkencave Politike-Juridike, të udhëhequr nga lektore Mirela Metushaj, zhvilluan në mjediset e Kryeministrisë një diskutim me z. Zef Mazi, Kryenegocatiori i Shqipërisë për anëtarësimin në BE. Z. Mazi iu dha përgjigje pyetjeve të studentëve rreth sfidave apo mundësive me të cilat Shqipëria është duke u përballur në rrugëtimin europian, faktorët e...
Read More