Shkolla Verore Ndërkombëtare HSB Gjermani.

Shkolla Verore Ndërkombëtare HSB Gjermani.
Shkolla Verore Ndërkombëtare HSB do të bëhet online këtë verë.
Do të zhvillohet nga 3 korriku deri më 13 korrik 2023.
Pjesëmarrja është pa pagesë.

Llojet e kurseve:
Monedhat Dixhitale dhe Teknologjia Blockchain
Biznesi Ndërkombëtar: Angazhimi në tregti në të gjithë globin
Strategjitë e marketingut dixhital dhe social
Menaxhimi Ndërkombëtar i Projekteve

Studentët mund të aplikojnë deri më datë 12 Prill 2023. Për Informacione të mëtejshme referojuni
linkut si më poshtë:
 www.hs-bremen.de/summer-school