Seri informuse të STARS EU Talks duke filluar nga 17 Prill 2024!

Bëhuni gati për një seri informuse të STARS EU Talks duke filluar nga 17 Prill 2024!

🚀 Ne po fillojmë me të parën nga tre sesionet që përçojnë një interes të veçantë dhe që synojnë adresimin e temave përkatëse të sugjeruara nga partnerët e STARS EU.🎯

📅 Shënoni në kalendarin tuaj:
• Prill 17
• Maj 15
• Qershor 19
🕐 Ora: 13:00 CET

Mos e humbisni këtë mundësi për t’u angazhuar në diskutime të hollësishme të monitoruara nga Challenge Lab dhe të mbështetura nga partnerë të STARS EU.

🌐 Bashkohuni me ne përmes Zoom për një shkëmbim stimulues idesh dhe njohurish. 💡
Shihemi atje! 👋
Join Zoom Meeting https://hv-se.zoom.us/j/69616921108
Meeting ID: 696 1692 1108 Leta