NEWSLETTER EDICIONI I-rë

Në kuadër të Alenacën STARS EU, me kënaqësi ju njoftojmë se është publikuar edicioni i parë i Newsletter-it për Arritjet e Fazës 6 Mujore të Aleancës së Universiteteve Europiane, ku UAMD bën pjesë. Ky Newsletter përmban një përmbledhje të shkurtër të sukseseve, inovacioneve dhe zhvillimeve të fundit të Aleancës STARS EU në lidhje me Universitetin tonë.

Në këtë edicion, do të gjeni një gamë të gjerë temash, duke përfshirë konferenca të rëndësishme, nisma të suksesshme të bashkëpunimit, si dhe shumë më tepër. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të mbetur të informuar për progresin dhe për të ndarë njohuri dhe përvoja të rëndësishme në lidhje me Aleancën.