Lista e Fituesve të Raundit të Parë të Fakultetit të Shkencave Politike dhe Juridike.

Lista e maturantëve fitues për programet studimore të ciklit të parë të studimeve për vitin akademik 2023-2024, Raundi i I-rë, për Fakultetin e Shkencave Politike Juridike   në Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës!