Konferenca e 14-të Ndërkombëtare e Fakultetit të Biznesit, UAMD: Thirrje për abstrakte!

Save the date: Konferenca e 14-të Ndërkombëtare e Fakultetit të Biznesit do të zhvillohet në datat 05-06 Prill 2024, në godinën nr. 2 të Kampusit Universitar në Spitallë!

Fakulteti i Biznesit UAMD, fton profesionistë, studiues, pedagogë dhe akademikë, në të gjithë vendin dhe më gjerë, me qëllim që të japin kontributin e tyre në fushën e ekonomisë nëpërmjet abstrakteve frymëzuese, interaktive dhe interesante që prekin temën e konferencës “Sfidat ekonomike në fushën digjitale”.

Dërgoni abstraktet tuaja deri më 15 shkurt 2024 në iscfb@uamd.edu.al

__________________________________________
Mund të mësoni më shumë rreth konferencës dhe thirrjes për abstrakte përmes këtij  linkut: https://www.iscbf.org
__________________________________________

Ju mirëpresim!