Klubet Studentore

Klubet Studentore

Ndryshe nga kultura e krijuar, e cila e sheh sportin si mjet argëtimi, studenti i UAMD-së është i vetëdijshëm se “sporti nuk është thjesht një lojë”. Ai e di se sporti është çelësi më i rëndësishëm i një jete të gjatë, të shëndetshme dhe të frytshme. Di gjithashtu se sportet iu mundësojnë njerëzve të jenë socialë, të komunikueshëm, të angazhuar, nismëtarë, krijues, të marrin rreziqe përsipër, duke sfiduar vështirësitë, të jenë të guximshëm dhe t’i përshtaten ambientit.

Klubet Studentore:

 • Klubi i Librit
 • Klubi i Artit
 • Klubi i Debatit
 • Klubi i Multimedias dhe Fotografisë
 • StartUp UAMD
 • Klubi për Shoqëri të Ndjeshme
 • Klubi i Juristëve të Rinj
 • Klubi Diplomatik
 • Klubi i Teknologjisë dhe Inovacionit
 • Sustainability Club
 • Klubi i Shahut

Klubet Sportive:

 • Ekipi i Futbollit
 • Ekipi i Basketbollit
 • Ekipi i Futsalit
 • Ekipi i Volejbollit Meshkuj/Femra
 • Pingpong

Përmes lidershipit studentor UAMD dëshiron të forcojë kapacitetet studentore dhe të promovojë përfshirjen dhe angazhimin e tyre në jetën universitare. Për këtë UAMD organizon aktivitete që ndihmojnë studentët të menaxhojnë më mirë jetën studentore dhe ndërveprojnë me njëri-tjetrin për të arritur qëllime të përbashkëta.

Sektori i Karrierës dhe Alumnit