Edicioni i Tretë i Asamblesë Europiane të Studentëve, të zhvilluar në ambientet e Parlamentit Europian në Strasburg, në datat 10-11 Prill 2024.

Edicioni i Tretë i Asamblesë Europiane të Studentëve, të zhvilluar në ambientet e Parlamentit Europian në Strasburg, në datat 10-11 Prill 2024.

Studentët e vitit të tretë të programit të studimit “Shkenca Politike” në Fakultetin e Shkencave Politike Juridike UAMD, përkatësisht: Paolina Hajdarasi, Erisa Luka dhe Laurenc Qoku, morën pjesë në një takim që mblodhi 251 studentë të 59 vendeve të ndryshme, nga 170 univesitete dhe 41 Aleanca Europiane, përfshirë dhe Stars EU ku bën pjesë edhe Universiteti “Aleksandër Moisiu Durrës”.

Ky takim kishte për qëllim që nëpërmjet debatit studentor, të hartojë rekomandime për politikat e të ardhmes europiane si dhe për t’i mbrojtur ato tek vendim-marrësit e BE-së.