Caption aligned here

Blog Full Left Sidebar

Vendim i KIZ për hapjen e procesit të aplikimeve për anëtar studentë të Senatit Akademik në Universitetin “Aleksandër Moisiu”. Vendim-KIZ-Nr.13-date-21.11.2022Download
Read More
Të dhëna progresive për periudhën janar-tetor 2022 TABELA-PER-TE-ARDHURAT-DHE-SHPENZIMET-10-MUJORI-2022Download
Read More
Sektori i Karrierës dhe Alumnit në Universitetin “Aleksandër Moisiu” zhvilloi një vizitë studimore në Universitetin e Varshavës, Universitetin Politeknik të Varshavës, SGH Warsaw School of Economics dhe Kolegjin e Europës në Natolin. Ky shkëmbim shërbeu për t’u njohur me shërbimet e karrierës në këto universitete, ndarë dhe marrë përvoja për përmirësimin e këtyre shërbimeve. Më konkretisht,...
Read More
Vendimi i KIZ “Për renditjen e kandidatëve për anëtar të Bordit të Administrimit përfaqësues i studentëve në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës”. Vendim-KIZDownload
Read More
Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, në kuadër të programit Erasmus+ KA1, i ofron stafit akademik mundësinë për të zhvilluar një javë mësimdhënie/trajnim në Universitetin Teknik të Rigës në Letoni (https://www.rtu.lv/en). Mobiliteti konsiston në mësimdhënie/trajnim për stafin akademik në gjuhën angleze për një javë (5 ditë) në universitetin pritës. Numri i kuotave: ·         2 (dy) për staf akademik. Fakultetet dhe fushat si më poshtë: ·              Fakulteti...
Read More
1 28 29 30 31 32 40

Gjithçka ndodh në UAMD

Këtu do të gjeni të rejat më të fundit rreth universitetit, kërkimit shkencor dhe ndërkombëtarizimit, arritjeve të studentëve dhe stafit, aktivitetet shkencore, sociale, kulturore dhe sportive që zhvillohen, etj.

Të rejat e fundit

HAPET APLIKIMI PËR BURSA SHKËMBIMI ERASMUS + INTERNATIONAL CREDIT MOBILITY
26/09/2023By
HAPET APLIKIMI PËR BURSA SHKËMBIMI ERASMUS + INTERNATIONAL CREDIT MOBILITY NË UNIVERSITETIN COTE D`AZUR NË FRANCË 
26/09/2023By
Hapet aplikimi për bursa shkëmbimi studentor Erasmus + International Credit Mobility në Universitetin e Shkencave të Aplikuara “Vidzeme” në Letoni
22/09/2023By