UAMD

By

1700 studentë të universitetit “Aleksandër Moisiu” e patën mbrëmjen e së premtes një nga më të rëndësishmet e jetës së tyre. Pas vite studimesh, ata kurorëzuan mbrëmë ëndrrën e tyre, diplomimin. Rektorja e UAMD-së, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski: Studentët, gjithmonë të parët! Ne ju kemi vënë ju gjithmonë të parët. Kemi dashur të stimulojmë dhe...
Read More
Më datë 29 shtator, Universiteti “Aleksandër Moisiu” pati kënaqësinë të organizonte aktivitetin e çeljes së projekteve të diplomave të dyfishta me institucione të arsimit të lartë të vendeve të BE-së. Konkretisht: Doktoratë në “Shkenca Edukimi” në partneritet me Universitetin Pedagogjik të Krakovës, Poloni; Master Shkencor në “Administrim Publik” në partneritet me Universitetin Côte d’Azur, Nice,...
Read More
Lista për transferimet dhe për programet e dyta të studimit, viti akademik 2022-2023. [SHKARKO]    
Read More
Vendim i Komisionit Institucional Zgjedhor për hapjen e procesit të aplikimeve për përfaqësues të studentëve në Bordin e Administrimit. [SHKARKO] Dokumentacioni
Read More
Të dashur maturantë, Për të shkarkuar listat e plota me ID e kandidatëve fitues klikoni mbi çdo program studimi. Fakulteti i Edukimit (FE UAMD) – Psikologji – Arsim Parashkollor – Arsim Fillor – Kujdestar per moshen e trete – Gjuhe Letersi Anglisht – Gjuhe gjermane dhe angleze – Gjuhe Angleze – Filozofi-Sociologji – Edukator per moshen...
Read More
On 19-21 September 2022, members from Albanian universities travelled to Rome for a staff observation visit organised by the VALEU-X project. The observation visit targeted Albanian staff members participating in the VALEU-X project. Participants were the staff members of the Albanian partner university; the winning group of students who participated in the International VCL and up to 2 participants per European partner...
Read More
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës njofton të gjithë të interesuarit për të aplikuar për Master Profesional apo Master i Shkencave se duhet të paraqiten personalisht, ose nëpermjet personit të autorizuar prej tyre, për të dorëzuar dokumentacionin e mëposhtëm pranë sekretarive të fakulteteve përkatëse: Diplomë, ose fotokopje të saj të njësuar me origjinalin, të ciklit të...
Read More
Rektorja e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski, nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Aldo Moro” dhe Qendrën Ndërkombëtare për Studime të Avancuara Agronomike Mesdhetare të Barit (CIHEAM), me qëllim fuqizimin e “Misionit të Tretë” të universiteteve shqiptare. Kjo marrëveshje do të nxisë transferimin e njohurive përtej mjediseve universitare, për të dhënë më...
Read More
Rektorja e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski dhe Dekani i Fakuletit të Studimeve Profesionale, Prof. As. Dr. Osman Metalla, pritën sot një delegacion nga Zara, Kroaci, kryesuar nga Kryetari i Bashkisë së qytetit z. Branko Dukić. Pjesë e delegacionit ishin edhe z. Anton Dedaj, Konsull Nderi i Shqipërisë në Zarë dhe veprimtar i...
Read More
VALEU-X Partners gathered in Elbasan to attend and animate the third VALEU-X Expert Forum, hosted in Albania by the University Aleksander Xhuvani of Elbasan on 27-29 April 2022. The Expert Forum was an occasion for discussion, to provide more advanced expertise about Virtual Collaborative Learning, digitalization and innovative pedagogical practices, Internationalization at home and Virtual Mobility, for...
Read More
1 37 38 39 40