Events

KONFERENCA STUDENTORE XIV

Fakulteti i Biznesit, UAMD, ka kënaqësinë dhe nderin që t’ju ftojë në Konferencën Studentore XIV, e cila është bërë një […]

Vizite ne agroturizmin “Mrizi I Zanave”

Mrizi i Zanave - Restorant Agroturizëm, Rruga "Lezhë - Vau i Dejës", Fishtë, Lezhë 4505

Vizitë në agroturizmin "Mrizi I Zanave" Departamenti i Marketingut

Pastrimin e një zone të plazhit të Durrësit

Kampusi Universitar, Spitallë

Departamenti i Marketingut Aktivitet me studentet e Bachelor Menaxhim Marketing për pastrimin e një zone të plazhit të Durrësit në […]