Konkursi te paketimeve dhe ideve kreative

May 17 @ 8:00 am - 5:00 pm
Loading Events

Departamenti i Marketingut

Nxitje e kreativitetit permes nje konkursi te paketimeve dhe ideve kreative

Details

Date:
May 17
Time:
8:00 am - 5:00 pm

Venue

Kampusi Universitar, Spitallë
Albania + Google Map