KONFERENCA STUDENTORE XIV

March 12 @ 9:00 am - 2:30 pm
Loading Events
  • This event has passed.

Fakulteti i Biznesit, UAMD,
ka kënaqësinë dhe nderin që t’ju ftojë në
Konferencën Studentore XIV,
e cila është bërë një traditë për
të 14-in vit radhazi.

 

 

Details

Date:
March 12
Time:
9:00 am - 2:30 pm
Website:
https://uamd.edu.al/wp-content/uploads/2024/03/Agjende-Konf-studentore.pdf