Aktivitet në ambjentet e Radiotelevizionit Adria Tv

June 7 @ 8:00 am - 5:00 pm
Loading Events

Departamenti i Marketingut

Aktivitet në ambjentet e Radiotelevizionit Adria Tv me studentët Bachelor të vitit të tretë që studiojnë për Komunikim dhe Digjital Marketing, me qëllim njohjen nga afër të Marketingut në Media.

Details

Date:
June 7
Time:
8:00 am - 5:00 pm