Të rejat e fundit nga UAMD

Lajmet

Rektorja e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski, nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Aldo Moro” dhe Qendrën Ndërkombëtare për Studime të Avancuara Agronomike Mesdhetare të Barit (CIHEAM), me qëllim fuqizimin e “Misionit të Tretë” të universiteteve shqiptare. Kjo marrëveshje do të nxisë transferimin e njohurive përtej mjediseve universitare, për të dhënë më shumë kontribut për zhvillimin social, kulturor dhe ekonomik të komuniteteve. Në fokus do të jetë...
Read More
Rektorja e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski dhe Dekani i Fakuletit të Studimeve Profesionale, Prof. As. Dr. Osman Metalla, pritën sot një delegacion nga Zara, Kroaci, kryesuar nga Kryetari i Bashkisë së qytetit z. Branko Dukić. Pjesë e delegacionit ishin edhe z. Anton Dedaj, Konsull Nderi i Shqipërisë në Zarë dhe veprimtar i çështjes shqiptare; znj. Dina Bušić, Drejtoreshë e Departamentit të Kulturës dhe Sportit në Bashkinë e...
Read More
VALEU-X Partners gathered in Elbasan to attend and animate the third VALEU-X Expert Forum, hosted in Albania by the University Aleksander Xhuvani of Elbasan on 27-29 April 2022. The Expert Forum was an occasion for discussion, to provide more advanced expertise about Virtual Collaborative Learning, digitalization and innovative pedagogical practices, Internationalization at home and Virtual Mobility, for all stakeholders at Albanian universities. These events were animated by all VALEU-X project partners and...
Read More
On October 14, 15 and 16, 2021, the 5th edition of the Erasmus Days gathered lots of people attending 5667 events in more than 67 countries all over the word. #ErasmusDays means three days of celebration of the Erasmus+ Programme in Europe and beyond as a unique opportunity to organize an event, share an experience or spread the word about a project.
Read More
The second Expert Forum of the VALUE-X project was held at the premises of the Aleksander Moisiu University in Durres from September 23 to September 27, 2021. Partners and stakeholders have been invited to attend the Expert Fortum in Albania both in presence or online. The Expert Forum has been conceptualized as a free room for discussion, to provide more advanced expertise about Virtual Collaborative Learning, Digitalization, Internationalization at home and Virtual Mobility, for...
Read More
1 20 21 22 23

Gjithçka ndodh në UAMD

Këtu do të gjeni të rejat më të fundit rreth universitetit, kërkimit shkencor dhe ndërkombëtarizimit, arritjeve të studentëve dhe stafit, aktivitetet shkencore, sociale, kulturore dhe sportive që zhvillohen, etj.

Të rejat e fundit

Hapet thirrja për aplikime për bursë studimi në Institutin Hasso Plattner, Gjermani.
24/03/2023By
HAPET APLIKIMI PËR BURSA SHKËMBIMI ERASMUS + INTERNATIONAL CREDIT MOBILITY
21/03/2023By
Projekti STAND
21/03/2023By
AlbanianEnglishItalian