Të rejat e fundit nga UAMD

Lajmet

Lista për transferimet dhe për programet e dyta të studimit, viti akademik 2022-2023. [SHKARKO]    
Read More
Vendim i Komisionit Institucional Zgjedhor për hapjen e procesit të aplikimeve për përfaqësues të studentëve në Bordin e Administrimit. [SHKARKO] Dokumentacioni
Read More
Të dashur maturantë, Për të shkarkuar listat e plota me ID e kandidatëve fitues klikoni mbi çdo program studimi. Fakulteti i Edukimit (FE UAMD) – Psikologji – Arsim Parashkollor – Arsim Fillor – Kujdestar per moshen e trete – Gjuhe Letersi Anglisht – Gjuhe gjermane dhe angleze – Gjuhe Angleze – Filozofi-Sociologji – Edukator per moshen 0-3 vjec Fakulteti i Biznesit (FB UAMD) – Banke Finance – Turizem – Shkenca Ekonomike...
Read More
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës njofton të gjithë të interesuarit për të aplikuar për Master Profesional apo Master i Shkencave se duhet të paraqiten personalisht, ose nëpermjet personit të autorizuar prej tyre, për të dorëzuar dokumentacionin e mëposhtëm pranë sekretarive të fakulteteve përkatëse: Diplomë, ose fotokopje të saj të njësuar me origjinalin, të ciklit të parë të studimeve të përfunduar në Republikën e Shqipërisë. Diplomës së ciklit të parë të...
Read More
Rektorja e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski, nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Aldo Moro” dhe Qendrën Ndërkombëtare për Studime të Avancuara Agronomike Mesdhetare të Barit (CIHEAM), me qëllim fuqizimin e “Misionit të Tretë” të universiteteve shqiptare. Kjo marrëveshje do të nxisë transferimin e njohurive përtej mjediseve universitare, për të dhënë më shumë kontribut për zhvillimin social, kulturor dhe ekonomik të komuniteteve. Në fokus do të jetë...
Read More
1 8 9 10 11

Gjithçka ndodh në UAMD

Këtu do të gjeni të rejat më të fundit rreth universitetit, kërkimit shkencor dhe ndërkombëtarizimit, arritjeve të studentëve dhe stafit, aktivitetet shkencore, sociale, kulturore dhe sportive që zhvillohen, etj.

Të rejat e fundit

Programi Global UGRAD 2023-2024
07/12/2022By
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
Konferenca V Ndërkombëtare e Arsimit dhe Kulturës në Gjuhën e Huaj
06/12/2022By
Promovohet libri “Komunikimi më i ri në sociologjinë politike”
02/12/2022By