Aktiviteti hapës i projekteve të diplomave të dyfishta në kuadër të ndërkombëtarizimit

29/09/2022
Loading Events
  • This event has passed.

Aktiviteti hapës i projekteve të diplomave të dyfishta në kuadër të ndërkombëtarizimit

Financuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit

 

Diplomë e dyfishtë në ciklin e tretë të studimeve, Doktoratë në “Shkenca Edukimi”, Universiteti Pedagogjik i Krakovit, Poloni.

Diplomë e dyfishtë në ciklin e dytë të studimeve, Master Shkencor në “Administrim Publik”, Universiteti Côte d’Azur, Nice, Francë.

Diplomë e dyfishtë në ciklin e parë të studimeve, Bachelor në “Bashkëpunim dhe zhvillim ekonomik”, Universiteti La Sapienza, Romë, Itali.

Details

Date:
29/09/2022
Event Category:

Venue

Salla e Konferencave, Fakulteti i Shkencave Politike-Juridike, Spitallë
View Venue Website